Uw optimale oplossing voor ladingzekering!

Uw optimale oplossing voor ladingzekering!

verpakking en franco leveringexclusieve productie op maat zonder meerkosten24-uurs productie

Faktor 4 - sperelementen op maat

Faktor 4 - no Image
gegarandeerde betrouwbaarheideenvoudig verstelbaarlicht en toch robuust tijdens zwaar dagelijkse gebruikbespaart tijd en kracht dankzij ergonomisch design elk FAKTOR 4 product is individueel voorzien van uw bedrijfslogo zodat iedereen weet van wie het product is

FAKTOR 4 betekent voor u 4 x meer veiligheid, 4 x meer comfort, 4 x meer veelzijdigheid en daarbovenop zekert...

Meer informatie

FAKTOR 4 betekent voor u 4 x meer veiligheid, 4 x meer comfort, 4 x meer veelzijdigheid en daarbovenop zekert u de lading met de allsafe producten ook nog eens 4 x sneller! FAKTOR 4 producten van allsafe zijn gebaseerd op de natuurkundige beginsels van vormsluitende ladingzekering. De lading wordt hiermee op zijn plaats gehouden en krijgt geen enkele ruimte om te gaan schuiven. Veiliger bestaat niet!

Rail - Producten op maat

Schienen - no Image
passende rail voor elke laadruimte en belastbaarheidcertificeerbare bevestigingspunten conform EN/ISO-norm snelle levering door 24 h productie

Onze railassortiment garandeert een veilig transport. Voor elk voertuigtype en voor elke toepassing de juiste...

Meer informatie

Onze railassortiment garandeert een veilig transport. Voor elk voertuigtype en voor elke toepassing de juiste rail. Onze Airline rails, staafjesrails en Combi rails in combinatie met de passende bevestigingspunten garanderen ladingzekering op het hoogste niveau.

KERL - modulaire fittingen

Fittinge KERLs - no Image
verpakking en franco leveringexclusieve productie op maat zonder meerkosten24-uurs productie

"De KERL fitting-familie staat voor optimale ladingzekering. Of het nu gaat om sjorpunten, houders,...

Meer informatie

"De KERL fitting-familie staat voor optimale ladingzekering. Of het nu gaat om sjorpunten, houders, schroeffittingen of speciale toepassingen - wij hebben de passende KERL erbij. Onze producten onderscheiden zich door de beste kwaliteit en maximale zekerheid. Voor elk voertuigtype en elk individueel toepassingsgebied de passende KERL vinden - dat is bij het assortiment KERL fittingen heel eenvoudig. Kies de oplossing die het beste past bij uw wensen. Overtuig uzelf! KERL fittingen zijn geschikt voor veeleisende toepassingen dankzij de optimale kwaliteit en maximale zekerheid made in Germany.
Vanwege de grote variatiemogelijkheden zijn ze flexibel inzetbaar en daarmee de ideale partner voor de Airline en sleutelgatrails."

Sjorren - spanbanden en netten op maat

Zurren - no Image
ontwikkeld, getest en geproduceerd in Engencompatibel met de KERL seriegrote keuze uit verschillende componentenperfect berekend op uw taken

Zo is vastsjorren echt leuk! Of u nu op zoek bent naar spanbanden, eindloze spanbanden of op maat gemaakte...

Meer informatie

Zo is vastsjorren echt leuk! Of u nu op zoek bent naar spanbanden, eindloze spanbanden of op maat gemaakte banden – 'dat bestaat niet' bestaat niet bij allsafe. Ontwikkeld, getest en geproduceerd in het Zuid-Duitse Engen leveren wij zekerheid – Made in Germany. Onze gecertificeerde zekerheid wordt gecomplementeerd door een exclusieve maatconfectie zonder meerkosten in 24-uurs productie. Overtuig uzelf!

Der Schlaue Blaue

Der schlaue Blaue - no Image
verpakking en franco leveringexclusieve productie op maat zonder meerkosten24-uurs productie

...

Meer informatie

Uw contactpersoon bij Allsafe


Wir freuen uns auf Ihren Anruf!  ☺

Team Beratung & Verkauf

Tel: +49 7733 50 02 0
E-Mail: Sales@allsafe-group.com

Info

Na 4 uur inactiviteit wordt u om veiligheidsredenen automatisch afgemeld.